www.oumirceacev.edu.mk
Нашето мото


Ученикот во центарот на нашето внимание, покрај сите предизвици.

Со почит,

Гоце Боцевски


Активности во тек

14

Ное

Родителска средба

одделенска настава во 18:00ч


15

Ное

Родителска средба

предметна настава во 18:30 ч


31

Окт

Отворена родителска средба

предметна настава во 18:30 часот


00

Ное

Нмеа записРаспоред на часови

Најави се


Најави се на Е-дневник

Најава

Драматизација за

генерациите на Мирче Ацев

Времеплов 1945-2015

СоработнициМирче Ацев

Контакт

  • Тел: +389(02)2041509
  • Адреса: Мечкин камен бб Ѓорче Петров-Скопје 

Инфо

  • ouma.skopje@gmail.com

 

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved