www.oumirceacev.edu.mkСамоевалуација

2017
Повеќе


Годишна

програма 2014/2015
Повеќе


Годишен

извештај 2013/2014

Повеќе


Полугодишен извештај 2014/2015

Повеќе


Програма за интеграција

Повеќе


Училишен

билтен 2013


Повеќе

Училишен

билтен 2014


Повеќе


Полугодишен извештај 2013/2014

Повеќе


Самоевалуација


Повеќе


Развоен план


Повеќе


Училишен

билтен 2015


Повеќе


Активности во тек

05

Maj

Оглас за запишување деца во прво одделение во учебната 2014/2015 година


09

Мај

Учениците и вработените Ве покануваат да присуствувате по повод Патрониот празник, со почеток во 10 часот


09

Maj

Во О.У Мирче Ацев се организираше маскембал по повод денот на шегата

 

15

Апр

Во О.У Мирче Ацев ќе се организира велигденски хепенингНајави се


Најави се на Е-дневник

Најава

СоработнициМирче Ацев

Контакт

  • Тел: +389(02)2041509+389(02)2041509
  • Адреса: Мечкин камен бб Ѓорче Петров-Скопје 

Инфо

  • ouma.skopje@gmail.com

 

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved