www.oumirceacev.edu.mkПолугодишен

извештај 2016/2017

Повеќе


Годишен

извештај 2014/2015

Повеќе


Годишен

извештај 2015/2016

Повеќе


Правилник за систематизација во ООУ„Мирче Ацев“
2015/2016

Повеќе


Полугодишен извештај
2013/2014

Повеќе


Полугодишен извештај 2014/2015

Повеќе


Годишен извештај 2016/2017

Повеќе


Активности во тек

05

Maj

Оглас за запишување деца во прво одделение во учебната 2014/2015 година


09

Мај

Учениците и вработените Ве покануваат да присуствувате по повод Патрониот празник, со почеток во 10 часот


09

Maj

Во О.У Мирче Ацев се организираше маскембал по повод денот на шегата

 

15

Апр

Во О.У Мирче Ацев ќе се организира велигденски хепенингНајави се


Најави се на Е-дневник

Најава

СоработнициМирче Ацев

Контакт

  • Тел: +389(02)2041509+389(02)2041509
  • Адреса: Мечкин камен бб Ѓорче Петров-Скопје 

Инфо

  • ouma.skopje@gmail.com

 

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved