www.oumirceacev.edu.mkОрган на раководење

Директорот на училиштето има дипломирано на факултетот за физичка култура - Скопје.Моментално е на пост-дипломски студии. Поседува сертификат за положен испит за директор. Работно искуство од 10 години во образовна дејност. Избран е  за директор во месец Maj 2012 година.

По вокација професор по физичко образование

Директорот на училиштето се грижи за остварување на годишната програма за работа на училиштето и сопствената годишна програма. Работата на директорот во главно е насочена кон следните области:

Ø Надворешна структура на училиштето

Ø Раководна функција

Ø Внатрешна функција

Целокупната работа на директорот на училиштето се темели на принципите за остварување на менаџерските функции во обраовните организации, а тоа се:

Ø Планирање и програмирање

Ø Организирање

Ø Раководење

Ø Координирање

Ø Контролирање 

Ø Вреднување и евалуација

Ø Едукација на наставници           

Активности во тек

05

Maj

Оглас за запишување деца во прво одделение во учебната 2014/2015 година


09

Мај

Учениците и вработените Ве покануваат да присуствувате по повод Патрониот празник, со почеток во 10 часот


09

Maj

Во О.У Мирче Ацев се организираше маскембал по повод денот на шегата

 

15

Апр

Во О.У Мирче Ацев ќе се организира велигденски хепенингНајави се


Најави се на Е-дневник

Најава

СоработнициМирче Ацев

Контакт

  • Тел: +389(02)2041509+389(02)2041509
  • Адреса: Мечкин камен бб Ѓорче Петров-Скопје 

Инфо

  • ouma.skopje@gmail.com

 

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved