www.oumirceacev.edu.mkПредметна настава


Иво 

Давидовски


ØРеализира наставна програма по математика
Гоце 

Блажевски


ØРеализира наставна програма по Француски јазик,Ирена 

Младеновска


ØРеализира наставна програма по ИсторијаГордана 

Билбилоска


ØРеализира наставна програма по Биологија


Ангела 

Димитријевиќ


ØРеализира наставна програма по Музичко образование  Дејан 

Гацевски


ØРеализира наставна програма по ИнформатикаГоце 

Колечески


ØРеализира наставна програма по Техничко образованиеЈулијана 

Гугоска


ØРеализира наставна програма по Англиски јазик 


Илија 

Јанковски


ØРеализира наставна програма по Физко образование 


Јагода 

Арсовска


ØРеализира наставна програма по предметот Математика Јасна 

Матевска


ØРеализира наставна програма по Македонски јазик 
Маја 

Арсовска


ØРеализира наставна програма по Граѓанско образование и животни вештини


Павлина 

Огненовска


ØРеализира наставна програма по Македонски јазик 


Снежана 

Михајловска


ØРеализира наставна програма по Природни науки и техники Сунчица Милошевска


ØРеализира наставна програма по Географија


Сузана 

Ангелевска


ØРеализира наставна програма по Географија и историјаВалентина 

Поповска


ØРеализира наставна програма по предметот ФизикаСнежа

Георгиева


ØОдделенски наставник 


Веселинка 

Јаневска


ØРеализира наставна програма по Македонски јазик Влатко 

Костовски


ØРеализира наставна програма по Ликовно образованиеЗлатко

Чубриноски


ØРеализира наставна програма по Физичко образование


Одделенска настава
Ø

Бранкица

Ацев


ØОдделенски наставник

Наташа

Богатиновска


ØОдделенски наставник


Билјана

Матеска


ØОдделенски наставникЃурѓица

Баталакова


ØОдделенски наставник Ангелина

Николоска


ØОдделенски наставникАлександра

Јовановска


ØОдделенски наставник


Игор

Наковски


ØОдделенски наставник


Гордана

Шопкоска


ØОдделенски наставник
Ø 


Елена

Апостолова


ØОдделенски наставник 


Добрила

Стојановска


ØОдделенски наставник


Љубица

Петковска


ØОдделенски наставникКатица

Ивановска


ØОдделенски наставник 


Катица

Делевска


ØОдделенски наставник

ØЈана

Бошковска


ØОдделенски наставник
Ø


Славица

Марковска


ØОдделенски наставникМаријана

Аврамовска


ØОдделенски наставник


Марија

Цветановска


ØОдделенски наставник


Маја

Василевска Ставров


ØОдделенски наставникМаја

Пачемска


ØОдделенски наставник


Верка

Стратиева


ØОдделенски наставник


Татјана

А.Рафајловска


ØОдделенски наставник
ØСузана

Поповска


ØРеализира наставна програма по Англиски јазик во одделенска настава


Соња

Трпеска


ØОдделенски наставник
Активности во тек

05

Maj

Оглас за запишување деца во прво одделение во учебната 2014/2015 година


09

Мај

Учениците и вработените Ве покануваат да присуствувате по повод Патрониот празник, со почеток во 10 часот


09

Maj

Во О.У Мирче Ацев се организираше маскембал по повод денот на шегата

 

15

Апр

Во О.У Мирче Ацев ќе се организира велигденски хепенингНајави се


Најави се на Е-дневник

Најава

СоработнициМирче Ацев

Контакт

  • Тел: +389(02)2041509
  • Адреса: Мечкин камен бб Ѓорче Петров-Скопје 

Инфо

  • ouma.skopje@gmail.com

 

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved