www.oumirceacev.edu.mkВесник

број 57

Повеќе


Весник

број 53

Повеќе


Весник

број 52

Повеќе


Весник

број 51

Повеќе


Весник

број 50

Повеќе


Весник

број 47

Повеќе


Весник

broj 46
Повеќе


Весник

broj 45
Повеќе


Весник

број 43

Повеќе


Весник

број 42

Повеќе


Весник

број 41
Повеќе


Весник

број 40

Повеќе


Весник

број 39

Повеќе


Весник

број 38

Повеќе


Весник

број 35

Повеќе


Весник

Вредни рачиња првачиња
Повеќе


Весник

број 37

Повеќе


Весник

број 36

Повеќе


Весник вредни пчелки


Повеќе


,

Активности во тек

05

Maj

Оглас за запишување деца во прво одделение во учебната 2014/2015 година


09

Мај

Учениците и вработените Ве покануваат да присуствувате по повод Патрониот празник, со почеток во 10 часот


09

Maj

Во О.У Мирче Ацев се организираше маскембал по повод денот на шегата

 

15

Апр

Во О.У Мирче Ацев ќе се организира велигденски хепенингНајави се


Најави се на Е-дневник

Најава

СоработнициМирче Ацев